Kontakt

Vill Du provköra?
Det går hur bra som helst! Vänligen kontakta oss. Vi har inte längre någon fysisk butik, då vårt lager numera finns på DSV för snabbare leveranser.

Kvalitetsimport Sverige

Kontor:
Vedbyvägen 10, 26435 Klippan.
Epost: softglidersverige@gmail.com


Vanliga frågor

Vänligen läs FAQ innan du skickar meddelande.

Hur mycket kostar frakten av en Elmoped?

Vi har fri frakt av Elmopeder inom Sverige.

Vilken betalmetod använder ni i er webbutik?

Vi använder Klarna eftersom de erbjuder flera alternativ. Du kan välja det som passar bäst för dig.

Hur lång tid tar frakten?

Normalt tar det 3-4 vardagar arbetsdagar innan du får godset. När vi skickat godset får du ett sändningsnummer som du kan spåra. Det är viktigt att du angett rätt leveransadress och telefon nummer, då transportföretaget aviserar godset med hjälp av din information.

Hur säkert är det att handla i er webbutik? Är mina uppgifter skyddade?

Det är säkert att handla här. Vid köp går dina personuppgifter till Klarna, som skyddar dina uppgifter. Dina övriga uppgifter som adress och telefonnummer använder vi för att kunna transportera godset till dig. Vår egen server är väl skyddad och vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till andra.

Vad exakt händer när jag lagt min order?

När vi får in din order har redan Klarna kontrollerat dina uppgifter, och du får epost med ett ”Tack för din order”. Vi gör då i ordning din beställning och bokar transporten. Du får då ytterligare en epost med ditt sändningsnummer som du kan spåra.

Hur skall batterier vinterförvaras?

Det man först skall tänka på är att batteriet inte skall vara anslutet till mopeden, då vissa enheter som t.ex larm använder en liten mängd ström som kan tömma batteriet helt under vintern. Koppla därför av batteriet. För modeller med löstagbart batteri är det enkelt att bara dra ut kontakten. För HB1, vars batteri alltid är inkopplat får man skruva loss fotplattan för att sedan dra ut kontakten. Tillverkaren rekommenderar att batterier skall underhåll-laddas cirka 1 timma varje månad.

Skicka Ditt meddelande här!