Våra Elmopeder

Lite snabbfakta för att du lättare skall få en uppfattning om vilken elmoped som passar just dig.

Samtliga elmopeder har ramnummer för att du skall kunna teckna försäkring. Vi levererar våra elmopeder fraktfritt över hela landet med DHL. Du kan betala eller delbetala via Klarnas alla alternativ, precis som det passar dig.

Att vi har Elmopeder i lager och dessutom har ett reservdelslager, är en stor anledning och trygghet att välja SoftGlider.

Samtliga elmopeder är CE-godkända, vissa har även COC certifikat. På respektive produktsida har vi försökt vara så tydliga som möjligt om vad som gäller för just den modellen. Vänligen läs mer där.

Här är en jämförelse mellan marknadens Elmopeder klass 1.

HB1

Denna model är mindre, lättare och med ett coolare stuk. Batterikapaciteten är mindre och lämpar sig därför till ungdomar som kör under tre mil per dag. HB1:an är också uppskattad av husbilsfolk då den är lätt att stuva in på liten plats.

HR2

Löstagbart batteri på 20 Ah och fjädring fram och bak gör denna mer lämplig till vuxna. Dessutom har den dubbelsadel så man kan åka två. Räckvidd är beroende av vikt och körsätt. Även denna modell är är mycket uppskattad av husbilsfolk då man kan åka två personer. Räckvidd 3 till 5 mil.

C12

Snabb, smidig och enkel. Moped klass 1 som kan/ skall registreras. Löstagbart batteri på 20 Ah gör den lämplig till att pendla till jobbet. Kallas ofta för citymoppen då den är mycket smidig och enkel att köra. Dubbelsadel går att beställa. Räckvidd 4-6 mil beroende av vikt och körsätt.

SoftGlider S15

S15

Moped klass 1 som kan/ skall registreras. Löstagbart batteri på 20 Ah gör den också lämplig att pendla till jobbet med. Riktigt skön att köra längre sträckor med. Dubbelsadel går att beställa. Räckvidd 4-6 mil beroende av vikt och körsätt.

SoftGlider Elmopeder

S30

S30 har en motor på hela 3000 watt. Löstagbart batteri på 20 Ah och skön att köra längre sträckor med. Dubbelsadel går att beställa. Räckvidd 3-5 mil beroende av vikt och körsätt. I övrigt samma som S15 ovan.

Vill du provköra?

Besöker du Helsingborg är du välkommen in för att provköra din favorit. Slå gärna en signal innan!